Results 1 to 10 of 10

Thread: Problem with activation

  1. #1
    persymckis
    Guest

    Default Problem with activation

    Hi there, I dont know if I am writing in a proper board but I have got a problem with activation, link i receive in email is not working... http://forum.worldwindcentral.com/?d...d8a82546222c5b,

  2. #2
    Bored Explorer m_k's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    1,796

    Default

    What's your username?

  3. #3
    ana12
    Guest

    Default

    edit your profile

  4. #4
    ccooper
    Guest

    Default

    Request verification link again or edit your profile.

  5. #5
    Unregistered
    Guest

    Default

    I don't know if I am having an activation problem per se.. I registered on the forums yesterday (activation link DID work), and then tried to post a thread in the Java Development forum... Instead of my thread posting, I received a message that says "Your account is activated but you are in the Moderation queue and waiting to be added to the forum". I searched the FAQs and other forums about this but I didn't see anything. Is this normal? My account name is white539

  6. #6
    Bored Explorer m_k's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    1,796

    Default

    It should be activated now.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    19

    Default

    Quote Originally Posted by Unregistered View Post
    I don't know if I am having an activation problem per se.. I registered on the forums yesterday (activation link DID work), and then tried to post a thread in the Java Development forum... Instead of my thread posting, I received a message that says "Your account is activated but you are in the Moderation queue and waiting to be added to the forum". I searched the FAQs and other forums about this but I didn't see anything. Is this normal? My account name is white539
    I have this same problem, and receive the same message. My username is 'Genericly'. If I can provide any other info I'd be glad to.

    EDIT: Looks like my account has been activated now so please disregard my post above. Thanks!
    Last edited by Genericly; 01-26-2012 at 09:42 PM.

  8. #8
    Bored Explorer m_k's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    1,796

    Default

    All new users have to be approved by one of the moderators - so it isn't instant. But I believe that even if you're in the queue you can still post. But maybe the Java subforum has different rules...

  9. #9
    jonjesuraj
    Guest

    Default

    Is it possible that i can be activated as well?

  10. #10
    Master of the Obvious
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    U.S.A.
    Posts
    13

    Default

    I'm having issues with my account. I tried sending a couple of messages to the Contact Us link at the bottom of the page but haven't heard anything. How long can I expect to wait until I've received a reply?

    Who do I contact (and how do I contact them) to get the problems sorted out?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Custom terrain tile visibility/altitude problem
    By Peter Skvarenina in forum Development Help
    Replies: 7
    Last Post: 06-24-2014, 03:55 PM
  2. WW Panel Rendering Problem && Account Activation
    By simondopickup1 in forum Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: 01-19-2010, 11:28 AM
  3. Problem with terrain and its modification
    By bako in forum Development Help
    Replies: 1
    Last Post: 02-23-2009, 06:35 PM
  4. Problem in texture or terrain visualization
    By gabrio in forum Technical Support
    Replies: 5
    Last Post: 05-27-2006, 02:34 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •