Results 1 to 2 of 2

Thread: add .SID files to to surface

  1. #1
    yoni6666
    Guest

    Default add .SID files to to surface

    Hi ,

    All my maps are in ".SID" format .
    Anybody knows how can i load those maps into World Wind ?
    Is it possible to load those map images via XML file ?
    and if so , how ?

    thanks

  2. #2
    Bored Explorer m_k's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    1,804

    Default

    I think you have to convert them to png/jpeg first (GDAL can do that).
    Also see if you have dstile GUI on your plugin list - it should allow you to drag'n'drop the sid file onto WW window.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Analytic Surface Available
    By dcollins in forum Feature Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-01-2009, 07:37 PM
  2. DSTile missing files error
    By dskwara in forum Developers' Corner
    Replies: 2
    Last Post: 06-03-2009, 03:36 PM
  3. How do the BIL files match up to the image files?
    By Holywhippet in forum Image Serving & GIS
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-2007, 01:51 PM
  4. How do you make dds files ?
    By chevket in forum Developers' Corner
    Replies: 9
    Last Post: 02-15-2005, 11:50 AM
  5. Snapshot Error
    By jediwashuu in forum Bug Reports
    Replies: 4
    Last Post: 11-06-2004, 03:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •